Restaurant

Al Restaurant El Fai trobareu un ampli i còmode menjador amb uns grans finestrals des d’on podreu gaudir d’una magnífica vista del poble de Taüll. També disposem d’un espai de bar amb televisió per tota aquella gent que vulgui prendre un refresc.

El restaurant us ofereix un menú del dia, un menú especial i servei de carta.
A més a més també oferim menús personalitzats per a grups amb reserva prèvia.

La nostra cuina és tradicional i casolana amb productes de la terra com les carns ecològiques, els bolets, etc.

Tant al servei de carta com als menús trobareu una gran varietat de plats per escollir, ja sigui amanides, sopes, torrades, carns a la brasa, carns estofades, peixos…
Pels que encara s’han quedat amb gana, tenim un ampli ventall de postres casolans com pot ser el flam de cafè, la crema catalana, pastís de formatge… sense oblidar-nos de les postres més refrescants com poden ser els sorbets i gelats.

LES ESPECIALITATS: Els canelons de bolets amb salsa de ceps i els cargols a la llauna són les nostres especialitats juntament amb les carns ecològiques, com l’estofat de vedella o el filet i l’entrecot, i de postres el flam de cafè.

Altres serveis del restaurant

Amb el nostre servei de terrassa podreu degustar els nostres plats i alhora disfrutar d’un autèntic ambient de muntanya, gràcies a la nostra situació de 1500m d’altura. Tant des del menjador com des de la terrassa, podreu gaudir d’una panoràmica excepcional de l’església romànica de Sant Climent de Taüll, del poble de Taüll i de la Vall de Boí. Hi ha una zona d’aparcament sota la terrassa del restaurant, que facilita l’accés